Hirdetés

Olcsón jöhet az érintős Nokia 5250



|

Úgy tűnik, hogy a finn cég megirigyelte az LG és a Samsung látványos sikereit.

Hirdetés

Néhányszor már említettük, hogy a két koreai gyártó mennyire jó lóra tett, mikor az egész világot elárasztották az olcsó, érintős mobiljaikkal. Most úgy tűnik, hogy a Nokia is megpróbál robbantani a kategóriában, mégpedig az 5250 jelzésű mobiljával.

 

Nokia 5250
Nokia 5250

 


Egyelőre hivatalosan nem jelentették be a készüléket, és nagyon kevés információnk van róla - bár a fenti kép elvileg valódi. Annyi meglehetősen biztos, hogy a mobilon Symbian S60 5th Edition operációs rendszer fog futni, azonban az érintőképernyőn kívül semmi extra sem lesz benne - kizárólag négysávos GSM/GPRS/EDGE-hálózaton működik, ezen felül csak Bluetooth segítségével képes vezeték nélkül kommunikálni.


A fixfókuszos kamerája 2 megapixelesnek ígérkezik, a vélhetően néhány megabájtra rúgó szabadon felhasználható háttértárát pedig microSD-kártyával lehet majd bővíteni. A nemrég kiszivárgott kezelési útmutatója szerint ezen felül gyorsulásmérő, és 3,5 milliméteres Jack-aljzat is került a telefonba, azonban Wi-Fi-ről, GPS-ről, és HSDPA-ról szó sincs.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.