Hirdetés

Önfotózásra lett kitalálva a Samsung NX Mini



|

A csupán 22 mm vastag fényképezőgép könnyen elfér a ridikülben.

Hirdetés

Kedden a dél-koreai vállalat orosz kirendeltsége érdekes bejelentés ígéretével spannolta az erre kaphatókat, a mellékelt illusztráción csodálható bájos hölgyből pedig nyilvánvaló volt, hogy a cég ezúttal nem hardcore geekeknek szánt kütyüt kíván előrántani a kalapjából. Mostanra hivatalos lett a termék, telefon helyett egy digitális fényképezőgépről van szó, amelyet Samsung NX Mini néven kell majd keresni a boltokban.
 

Hirdetés


A kimondottan sokat önfotózó hölgyeknek szánt termék érdekessége, hogy a csupán 22 mm-es vastagságának köszönhetően könnyen belefér a ridikülbe, továbbá a 3 colos kijelzője az előlapi irányába kifordítható, azaz fotózás esetén látható az előnézet. A tükör nélküli fényképezőgép Samsung NX-M lencsékkel tuningolható.
 


A Samsung NX Mini az elkövetkező hetekben kétféle kiszerelésben válik elérhetővé: a 449 dolláros csomagban 9mm f/3.5 lencsék lesznek, míg az 549 dolláros kitben 9-27mm-es zoom lencsék mellett külső vaku is helyet kapott.


Samsung NX Mini specifikációk:

– 20,5 megapixeles CMOS BSI szenzor
– Samsung NX-M lencsék
– Optikai képstabilizáció
– 3 colos és 320×480 pixeles TFT kijelző
– ISO 160-12800
– Beépített vaku, csatlakoztatható külső vaku
– Videorögzítés: 1080p@30fps
– NFC, Wi-Fi, USB 2.0
– 2330 milliamperes akku (530-650 fénykép)
– Adobe Lightroom 5 szoftver
– Borítások: rózsaszín, fekete, fehér, barna, kék
– 196 grammos súly, 110 × 62 × 22 mm-es méret


(Forrás: The Verge, ÜberGizmo)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.