Hirdetés

Online jelnyelv szótár



|

Hallatlan Alapítvány kezdeményezését a Vodafone karolta föl

Hirdetés

A Vodafone Magyarország Alapítvány online jelnyelvi szótár létrehozásában segített A föld lakóinak közel 10%-a halláskárosult és 1-2 %-a siket. Ők az élet számos területén hátrányban vannak egészséges társaikkal szemben, különösen az oktatás, a munkaerőpiac, és az alapvető szolgáltatásokhoz és információhoz való hozzáférés területein. A Hallatlan Alapítvány CD, DVD kiadványai és oktatási anyagai a jelnyelv-használat és jelnyelv-oktatás népszerűsítését, terjesztését és támogatását tűzte ki céljául. A www.hallatlan.hu honlapon a magyar jelnyelv hatékony oktatási formáját alakította ki az Alapítvány, elsősorban halló, a jelnyelv iránt érdeklődő emberek számára. A jeleket néhány másodperces videó mutatja be folyamatos ismétléssel, így a vizuális kommunikációhoz szükséges mimika, gesztikuláció könnyedén elsajátítható. A címszavak szerint kategorizált tartalom segít a tájékozódásban, a bizonyos területek iránt érdeklődők fókuszált nyelvtanulásában.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.