Hirdetés

Önmegsemmisítő került a Boeing Black mobilba



|

Elsősorban kormányzati szervek munkatársainak szánja készülékét a vállalat.

Hirdetés

Az MWC nagyjának letudása után tegnap váratlan bejelentést érkezett, ugyanis a széles körben főként repülőgépeiről ismert Boeing leleplezte a Black névre hallgató mobilját. Az eredetileg még 2012 végén piacra dobni kívánt modell érdekessége, hogy specifikusan kormányzati szervek munkatársainak tervezték, így a kialakításakor a biztonságon és modularitáson volt a hangsúly.
 

Hirdetés


A Boeing Black fő érdekessége, hogy a belső kialakításának köszönhetően a házának szétszedésekor visszaállíthatatlanul törlődik a háttértárának tartalma; a funkcionalitás konkrét implementációja nem világos, úgy tűnik nem teljesen szoftveres módon megy végbe a „téglásítás”. Szintén érdekes, hogy igény esetén a Boeing hajlandó extra hardverekkel ellátott hátlapokat is tervezni, így az akkutól kezdve az ujjlenyomat-olvasóig rengeteg mindennel egészíthető ki a Black.



Az Android operációs rendszert futtató mobil hardveréről nem sokat tudni: a kijelzője 4,3 colos és 960×540 pixeles, rendelkezik GSM / WCDMA / LTE vezérlőkkel, a processzora pedig kétmagos és 1,2 gigahertzes. A Boeing Black ismeretlen áron a közeljövőben válik elérhetővé, a sarki GSM szaküzletben feltehetően nem lesz kapható.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.