Hirdetés

Opera Mini: túl a 65 millió felhasználón



|

Elkészült a bődületes értékekkel teletűzdelt augusztusi statisztika.

Hirdetés

A norvég Opera Software rendkívül ellentmondásos cég: noha a Windows-on, Linuxon és Mac OS-en egyaránt futó webböngészőjüket alig használja valaki, mobilon rendkívül sikeresek. A legnépszerűbb termékük a Java-alapú Opera Mini, amely felhasználói statisztikáit havi rendszerességgel közlik.

 

Opera Mini
Opera Mini

 


A legújabb jelentés szokás szerint nem szűkölködik nagy számokban: augusztus folyamán 65,5 millió felhasználó 33,9 milliárd weblapot tekintett meg a Mini segítségével, világszerte 489,4 millió megabájt adatforgalmat generálva a szolgáltatóknak. Amennyiben a szoftver nem tömörítve küldené a telefonokra a tartalmakat, akkor összesen 4,5 petabájtra rúgna az utóbbi érték.


Júliushoz képest a felhasználók száma 6,8 százalékkal, míg az egy évvel ezelőtti értékhez képest 108,3 százalékkal nőtt. Az adatforgalom függvényében az előző hónaphoz képest 14,3 százalékkal vannak pluszban, míg éves szinten 143,2 százalékos a növekedés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.