Hirdetés

Oppo R7 Plus: megkapod, amit a Galaxy Note 5-ben hiányoltál



|

4100 mAh-s akku és microSD fogadja az Oppo leendő felhasználóit.

Hirdetés

A Galaxy Note 5 ugyan a Samsung és a piac egyik valaha volt legjobb okostelefonja, néhányan mégis csalódottak miatta, és nem csak azért, mert Európában nem lesz elérhető. A kisebb akkunak és a microSD hiányának sem örülnek az emberek. 

Hirdetés
 

Az Oppo nekik kínál választást a 6 hüvelykes R7 Plus phablettel, amibe nem csak 4100 mAh-s akkumulátor került, de microSD is fér. 

Az R7 Plus magnézium és alumínium ötvözetéből készült fém egybeházat kapott, amire 6 hüvelykes, 1080p-s AMOLED panel került, lekerekített szélekkel. A 13 megapixeles kamerát 3 GB RAM és 32 GB tárhely egészítik ki. 

Sajnos érthetetlen módon a processzor csak egy Qualcomm Snapdragon 615, ami kilométerekkel alulmúlja az összes többi részletet. 

Az Oppo Style áruházán keresztül Európában is elérhető az R7 Plus, körülbelül 127 000 forintért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.