Hirdetés

Optimus 3D: sokára jön még a Gingerbread



|

Csak októberben érkezhet meg a csúcsmobilra a robotos rendszer aktuális változata.

Hirdetés

A kisebbik koreai mobilgyártó még az év elején jelentette be az Optimus 3D-t, amely legfőbb érdekessége a sztereoszkópikus képek megjelenítésére is alkalmas kijelzője, jelen esetben ráadásul a tulajdonosoknak nem szükséges szemüveget sem viselniük a térbeli tartalmak megtekintéséhez.

 

LG Optimus 3D
LG Optimus 3D

 


Ezen felül 3D-s videókat is lehet rögzíteni az eszközzel, köszönhetően a telefon kétmagos processzorának, és persze a hátlapon lévő két kamerának. A mobil debütálásakor negatív meglepetést csak az okozott, hogy az akkor már piacon lévő Android 2.3 helyett Froyóval látták el az LG mérnökei.


Az Inquirer legfrissebb beszámolója szerint a készülékkel rendelkezők egy darabig még nem is fogják megkapni a Gingerbread frissítést, belsős források szerint csak októberben fog megérkezni rá a jelentős javítás. Jó hír viszont, hogy a foltozás telepítése után nem csak az operációs rendszer új funkciói állnak majd a vásárlók rendelkezésére, de egy friss modullal az összes OpenGL-t használó alkalmazás (tipikusan játékok) grafikus kimenetét automatikusan 3D-be fogja „konvertálni" a telefon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.