Hirdetés

Összekarcolódhat a kozmoszfekete iPhone 7



|

Mikrohorzsolásokra figyelmeztet az Apple a tetszetős kozmoszfekete modelleken.

Hirdetés

Több érdekes újdonságot is mutatott az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus, az egyik legkedveltebb pedig a két új szín volt. Sokan vetettek szemet a kozmoszfekete kiadásra, még ha az drágább is lesz (csak a 128 és a 256 GB-os tárhellyel kérhető). 

Hirdetés

Sajnos a vásárlás előtt mindenkinek mérlegelni kell majd annak a veszélyét, hogy a mindennapos használat során a fényes borításon mikrokarcok és -horzsolások jelennek meg

Az Apple így fogalmaz: "A kozmoszfekete borítást egy új mérnöki eljárással készítjük el - precíziós, kilenclépéses anodizálási és polírozási folyamattal. A felület keménysége pontosan olyan, mint a többi anodizálási eljárással készülő Apple-terméké, azonban a használat során a magasfényű felületen apró karcolások jelenhetnek meg. Ha aggódnál emiatt, azt javasoljuk, hogy használd a nagy választékban kapható tokok valamelyikét iPhone-od védelmére.". 

Mivel az új iPhone-ok megjelenése nincs túl messze, ezért vélhetően igen hamar stresszteszteknek vetik majd alá az Apple új okostelefonjait, főként ebben az új, kozmoszfekete borításban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.