Hirdetés

Ovi Store: 3 millió letöltés naponta



|

Kimagasló az érdeklődés a QT keretrendszer iránt is.

Hirdetés

Körülbelül másfél hónappal ezelőtt számoltunk be először a Nokia Ovi Store körüli állóvíz felpezsdüléséről - a finnek nyilvánosságra hozták, hogy akkor már naponta 200 ezer új felhasználó regisztrált, és a 24 óra alatt átlagosan letöltött szoftverek száma is elérte 2,3 milliót.

 

 


Most kiadtak egy újabb sajtóközleményt, amelyben pontosítottak egyes számokon: jelenleg a napi letöltések száma már stabilan 3 millió körül van, és 92-re nőtt azon fejlesztők száma, akik szoftvereit már legalább 1 milliószor telepítették a felhasználók. Új információ, hogy az utóbbi 12 hónapban összesen 400 ezer új fejlesztő lépett színre, sajnos a pontos számukat nem közölték. A regisztrált végfelhasználói bázis aktuális méretével szintén adósok maradtak, becslésünk szerint olyan 150 milliónál tarthatnak.


A finnek kiemelték még, hogy a QT keretrendszert immáron 1,5 milliószor töltötték le, amely rendkívül biztató jelnek tűnik a jövőre nézve, hiszen a Symbianra, és a MeeGóra is többek közt ennek a segítségével lehet fejleszteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.