Hirdetés

Pornót mindenhová!



|

Miért várna számítógépére, amikor mobiljáról is ellenőrizhet mindent?

Hirdetés

De a PC alapú internethez hasonlóan a vezetéknélküli interneten sem minden oldal családbarát. Egyre több társaság, amely felnőtteknek szóló tartalmat szolgáltat a viccektől kezdve a hardcore pornóig, a szolgáltatásait a hordozható készülékeken is elérhetővé teszi. Elsőre azt gondolná az ember, hogy ezek az eszközök túl kicsik, alacsony felbontásban működnek, így nem lehet olyan tartalmat közvetíteni ami főképp a vizuális élményre épít.



Többek között a SexWaps.com is felnőtteknek szóló képgyűjteményeket kínál az utazó felhasználók szórakoztatására. Sokan mások viszont nem vizuális módot találtak közönségük felizgatására, és lenyűgözésére. "Meglehetősen mulatságos, hogy egyesek mire képesek" - nyilatkozta Jackie Peterson a Cellmania - mobil internetes szolgáltatások keresésével és közzétételével foglalkozó társaság - szóvivője.



A Cellmania több olyan oldalt is talált, ahol telefonsexben érdekelt emberek gyűlnek össze, van egy oldal, ami a "hét pozitúráját" mutatja be a nehézségi szint leírásával, nagyon sok oldal nyújt hagyományos erotikus szolgáltatásokat, és Nagy-Britanniában van egy prostituáltkereső is, ami lehetővé teszi a terület, illetve fizikai adottságok szerinti keresést, és a korábbi ügyfelek "élménybeszámolóit" tartalmazza.



"Nem tudom milyen módon tudnak majd pénzt kérni a prostituált keresőjükért, de úgy gondolom, hogy hamarosan a legtöbb ilyen társaság megpróbál pénzt szerezni az általuk nyújtott szolgáltatásokból" - nyilatkozta Natascha Bock a Cellmania igazgatója. A hagyományos újságok is felfigyeltek az új médiumra. A Penthouse pornóújság jövő hónapban indítja be új szolgáltatását, amelynek keretében képeket lehet majd letölteni a készülékekre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.