Hirdetés

Profi fotósok is imádni fogják a Huawei Mate 50 Prót



|

A gyártó új csúcsmodellje minden konkurrens csúcsmobilt maga mögé utasított a kamerás teszten, de egyébként sincs oka szégyenkezni.

Hirdetés

A Mate 50 Pro esetében semmin nem spóroltak a Huawei mérnökei. Ez egy abszolút felsőpolcos telefon, ez már első pillantásra egyértelmű. És miközben a flagshipek dobozából minden gyártó kihagyja már a kiegészítőket, feláras, addig itt a dobozban továbbra is megtaláljuk az átlátszó szilikon tokot, az USB-C kábelt és a 66 W-os gyorstöltő adaptert is.

Korábban megszokhattuk, hogy a Huawei mobilok kiemelkedően jó fotós képességekkel rendelkeznek, és ez szerencsére a Mate 50 Prónál sincsen másképp.

Hirdetés

A Leica- együttműködésnek ugyan már vége, de a saját fejlesztésű XMage-rendszer nagyon jó eredményekre képes.

A Mate 50 Pro hardveresen szinte mindenre képes, amit 2022-ben egy csúcsmobiltól elvárunk, külsőre pedig nagyon szép, bár a manapság divatos, szögletes dizájnt nem annyira követi. Ezzel együtt az ára is csúcsmobilos, ebben a kategóriában már az 5G flagshipek közt is válogathat az ember, a fotós teljesítményével viszont kétségtelenül rászolgált arra, hogy a legjobbakkal említsük egy lapon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.