Hirdetés

Programfejlesztés százmillióknak



|

Az IT Factory Android tanfolyama szemléletes példákon keresztül próbálja átadni a droid életérzést.

Hirdetés

Napjainkra az Androidos okostelefonok mondhatni ellepték a világot, amivel párhuzamosan a Google mobil platformja viszonylag rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert. Ezt részben a mindenki számára nyílt, így gyors tempóban fejlődő Android Marketnek köszönheti, amely számos programozót csábított el. Ez érthető is, hiszen ha valaki erre a rendszerre írja az alkalmazását, akkor alkotása tíz- és százmilliók számára válik azonnal elérhetővé.

 

 



Az IT Factory Android programozási tanfolyama ezt a droidos életérzést szeretné átadni, a szervezők célja ugyanis az, hogy végigvigyék a hallgatókat az alkalmazásfejlesztés, valamint a Marketen történő publikálás lépésein.

A képzés során a tanulók megismerkedhetnek az androidos fejlesztés alapjaival, a JAVA-környezet használatával, programozási lehetőségeivel, valamint a telefonok beépített képességeinek kihasználásával. Hogyan írjuk néhány sorban navigációs alkalmazást? Hogyan kell elkérni a beépített kamerától a képet, és azt hogyan lehet feldolgozni? Hogyan tudunk saját kódot illeszteni a telefonfunkciókra (hívás, SMS stb.)? Mire jó a beépített giroszkóp? Milyen adatokat kapunk tőle? Csupa olyan kérdés, amelyre a tanfolyamon megpróbálnak majd választ adni, az órák során közösen írt működőképes programokon keresztül. Utóbbiakat ráadásul a hallgatók a forráskód birtokában szabadon továbbfejleszthetik a későbbiekben.

 

 

Bővebb információ és jelentkezés: itfactory.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.