Hirdetés

Quad HD kijelző került az LG G3 csúcsmobilba?



|

Remélhetően ez lesz egyben az új Nexus okostelefon is.

Hirdetés

A legnagyobb Android platformmal boldogulni kívánó mobilgyártók közül a Samsung és Sony már bejelentették az idei zászlóshajó készülékeiket, ám a felső kategóriában telefont vásárolni kívánó fogyasztóknak ettől függetlenül nem érdemes elkötelezniük magukat a HTC és LG rivális modelljeinek leleplezése előtt. Előbbi „All New HTC One” nevű eszköze március 25-én fog bemutatkozni, de elméletileg az LG G3 is heteken belül hivatalossá válik, bennfentesek szerint május közepe táján kerülhet piacra.
 

Hirdetés


Meglepő módon az LG G3-ról eddig nem sokat hallottunk, ám talán ez lehet az idei év egyik legérdekesebb mobilja: a PhoneArena exkluzív beszámolója alapján a csúcsmobilba 5,5 colos és 2560×1440 pixeles érintőkijelző került, azaz a panel pixelsűrűsége 534 PPI. A pletykák szerint egyébként az Oppo Find 7 csúcstelefonból is lesz ilyen kijelzővel szerelt változat, a kínai telefon március 19-én válik hivatalossá.


A témára visszakanyarodva az LG G3 szoftveres téren is érdekesnek ígérkezik, ugyanis a PhoneArena forrása szerint az egyéni kezelőfelülete valamilyen módon „tanulni” fog a tulajdonosának használati szokásaiból, például a grafikus felületet elemeit is módosítja majd azok alapján. Remélhetően nem csak arról van szó, hogy mondjuk előtérbe tolja a gyakran használt alkalmazások ikonjait a programindító menüben.


Végül megemlítendő, hogy jó eséllyel az LG G3 lehet a következő – és egyben talán az utolsóNexus telefon, egyébként a dél-koreai gyártó tervezi a Google számára annak saját márkás okosóráját is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.