Hirdetés

QWERTY-s Optimusszal újított az LG



|

Hivatalosan is bemutatkozott a Note kódnevű eszköz.

Hirdetés

Az LG egy újabb mobillal örvendeztette meg koreai vásárlókat, a korábban Optimus Noteként emlegetett mobil végül Optimus Q2 néven a jövő héten fog elérhetővé válni a helyi vásárlók számára. Sajnos a gyártó egyelőre nem említette, hogy a későbbiekben módosított hálózati vezérlőkkel piacra kívánja-e dobni Európában a megoldást.

 

LG Optimus Q2
LG Optimus Q2

 


A lenyitható QWERTY-billentyűzettel ellátott Q2 érdekessége, hogy 1,2 GHz-en ketyegő, kétmagos NVIDIA Tegra 2 processzorral rendelkezik, és a T-DMB tunerének köszönhetően menet közben is nyomon lehet vele követni a helyi TV adók műsorát. Sajnos Koreában CDMA/EV-DO hálózatokat üzemeltetnek a szolgáltatók, így jelen formájában a Vén Kontinensen egyáltalán nem használható a mobil.

 


LG Optimus Q2 specifikációk:

- CDMA (800/1900 MHz)
- CDMA2000 1xEV-DO, LTE 700
- Bluetooth 3.0, Wi-FI 802.11n (hotspot)
- A-GPS, digitális iránytű
- Gyorsulásmérő, távolságérzékelő, giroszkóp
- Érintőkijelző: 4 col, 480×480 pixel, kapacitív és multitouch, IPS
- Előlapi kamera: 0,3 megapixel
- Hátlapi kamera: 5 megapixel, autofókusz, LED-es vaku
- 1,2 GHz-es NVIDIA Tegra 2 SoC
- Google Android 2.3.4
- T-DMB tuner, szabványos hangkimenet
- QWERTY-billentyűzet
- Akku: 1500 mAh
- Tömeg: 147 gramm
- Méret: 123 × 65 × 12,3 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.