Hirdetés

R2-D2 változat is lesz a Motorola Droid 2-ből



|

A tengerentúli Star Wars fanatikusok örömére robotos kiadás is készül az okostelefonból.

Hirdetés

A Verizon Wireless szerdán egy újabb exkluzívan általuk forgalmazott készülékkel bővítette a kínálatát: a Motorola Droid 2 az elődjéhez hasonlóan egy kicsúsztatható QWERTY-billenytűzettel is ellátott csúcsmobil. Természetesen 1 gigahertzes processzorral szerelték fel az amerikai mérnökök, és már gyárilag Android 2.2-őt futtat.

 

Motorola Droid 2
Motorola Droid 2

 


A kapacitív és multitouch érintőképernyője 3,7 col átlójú, a felbontása 854×480 pixel, és 16 millió színárnyalat megjelenítésére képes. Szerencsére az 5 megapixeles, autofókuszos kamera mellől a vakut sem spórolták le, és a beépített GPS jóvoltából a készülék geo-tagekkel is képes ellátni az elkészített fotókat. Összesen 8 GB szabadon felhasználható háttértár került a Droid 2-be, amely legfeljebb 32 GB-os microSD-kártyával bővíthető.

 

Motorola Droid 2
Motorola Droid 2

 


A rossz hír az, hogy a mobil nem a hazánkban (és Európa-szerte) használt GSM/HSPA-hálózatokon működik, hanem CDMA/EV-DO-n - így itthon telefonálásra nem használható. Bluetooth 2.1, és Wi-Fi 802.11b/g/n-vezérlő természetesen került a telefonba, az eddig nem taglalt extrái közt pedig megtalálható például a gyorsulásmérő, és a szabványos hangkiment is. A tömege az 1400 milliamperes akkuval együtt 169 gramm, méretei: 116,3 x 60,5 x 13,7 mm.

 

Motorola Droid 2 R2-D2 Limited Edition
Motorola Droid 2 R2-D2 Limited Edition

 


Az R2-D2 változatot természetesen erősen limitált példányszámban fogják forgalmazni, és szeptember 30-tól kezdve lesz elérhető. A Motorola Droid 2 alapára, két éves hűségnyilatkozattal együtt 200 dollár, a különleges kiadás ennél vélhetően jóval drágább lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.