Hirdetés

Ráfáztak az Acer Liquid Jade Primo vásárlói



|

Már az Anniversary Update sem érkezett meg a felső kategóriás mobilra.

Hirdetés

Nagyon kevés gyártó volt hajlandó Windows 10 Mobile operációs rendszert futtató okostelefont piacra dobni, az egyik legérdekesebb harmadik féltől származó modellnek az Acer Liquid Jade Primo bizonyult. A felső kategóriás hardverekkel szerelt telefon kevesebb, mint egy évvel ezelőtt vált elérhetővé, ráadásul 649 dollárért rögtön dokkolót, billentyűzetet és egeret tartalmazó kiszerelésben is megvásárolható volt. Mindebből nyugodtan azt a következtetést vonhatták le a vásárlók, hogy az Acer és a Microsoft jó darabig komolyan fogják venni a támogatását.


Hirdetés


Sajnálatos módon ez nem így történt. A telefonra már a tavaly nyár végén elkészült Windows 10 Anniversary Update sem érkezett meg, most pedig az Acer egyik német ügyfélszolgálatos munkatársa végre tisztázta, hogy a jövőben biztosan nem is fog elérhetővé válni rá a szoftverfrissítés. Állítása szerint ennek oka, hogy instabilnak bizonyult a hardveren a Windows 10 Mobile éppen aktuális változata, így inkább úgy döntöttek az illetékesek, hogy a vásárlók jobban járnak a gyárilag előtelepített szoftver használatával.



Egyelőre nem tisztázott, hogy a március-április környékén elkészülő Windows 10 Mobile Creators Update esetleg megérkezhet-e már az Acer Liquid Jade Primóra, de a készülékek tulajdonosainak helyében mi nem vennénk rá mérget.


(Forrás: Neowin)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.