Hirdetés

Régi-új videón az iPhone-os multitasking



|

Egy Vietnámban készült mozgóképen megtekinthető a régi programváltó képernyő.

Hirdetés

Tegnap felkerült a Youtube-ra egy érdekes videó, amelyen egy fehér iPhone 4 prototípusa látható, méghozzá az iOS 4 belső tesztelésre szánt 8A216-os verziójával. Elsőre mindenki azt hitte, hogy az operációs rendszer várhatóan júniusban bemutatásra kerülő legújabb változata fut rajta, ám a buildszámból gyorsan kiderült, hogy valójában ennek pont az ellenkezőjéről van szó.

 


A fenti videó legérdekesebb eleme feltétlenül az Exposé stílusú programváltó képernyő: a Home gomb dupla lenyomásával a jelenlegi iOS-ben alul jelenik meg a futó alkalmazások ikonos listája, ebben a buildben viszont egy új képernyő jön fel, amelyen a programok előnézeti képei láthatóak. További „újdonság" még, hogy az operációs rendszer Facebook és Twitter integrációt is tartalmaz, és a szoftverek csoportosítási képernyője is eltérően néz ki a jelenlegi publikus változatétól.


Az iOS 4.0 Gold Master verziója egyébként az A8293-as build, így a fentebb látható változat minden kétséget kizáróan régebbi. Ettől függetlenül érdekes látni az Apple szoftverének evolúcióját, remélhetően a fejlesztés során kukába dobott közösségi funkciók azért bekerülnek majd az iOS 5-be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.