Hirdetés

Remek hordozható billentyűzet az ASUS-tól



|

Android és Windows rendszerű táblagépekhez készült a kitámasztós periféria.

Hirdetés

Határozottan érdekes kiegészítőt leplezett le nemrég hivatalos Youtube-csatornáján az ASUS, a TransKeyboard névre hallgató kütyü egy táblagépekhez szánt univerzális klaviatúra. A termék – akár 10 colos – Android 4.2 és Windows 8.x rendszereket futtató tabletekhez lett tervezve, ám a robotos platform esetében elméletileg okostelefonokkal is kompatibilis.

Hirdetés


A Bluetooth 3.0-n keresztül kommunikáló TransKeyboard érdekessége, hogy a fedlapja két funkciót lát el: alapvetően védi a billentyűzetet a kosztól és sérülésektől, míg kihajtva a táblagépek megtámasztására szolgál. Sejthetően a rögzítését mágnesekkel oldották meg a mérnökök, továbbá csak egyállású.


A kiegészítő elérhetővé válásának idejéről és áráról egyelőre nem érkezett információ, továbbá az ASUS sajnos a microUSB kábellel tölthető akkujának kapacitását sem közölte. A TransKeyboard 246 grammot nyom és 260 × 130 × 10 mm méretű.


(Forrás: ÜberGizmo)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.