Hirdetés

Rosszkor ébresztettek tegnap az iPhone-ok



|

Az óraátállítás megzavarta a készülékeket, egy órával később keltették a tulajokat.

Hirdetés

Tegnap kora reggel Európában is elkezdődött a téli időszámítás, hajnali 3 órakor 60 perccel vissza kellett állítani az órákat - és persze az összes ezen funkcióval is kiegészített eszközt. A számítógépek, és mobiltelefonok döntő többsége a műveletet automatikusan elvégzi, manapság ritkán van fennakadás a dologból.

 


Sajnos az európai iPhone-tulajok egy része kellemetlenül járt: ugyan az okostelefon órája átállította magát, ám az ébresztő a kelleténél egy órával később indult be. Vasárnap lévén ez vélhetően keveseknek okozott gyakorlati gondot, de akkor is kínos hibáról van szó. A megoldása egyszerű, törölni kell az ébresztőből az időpontot, majd újra be kell állítani.


Az Apple már legalább egy hónapja tudott a hibáról, ugyanis szeptember végén ugyanez megtörtént már Új-Zélandon, majd októberben Ausztráliában is. Mindkét esetben értesítették az almás céget a problémáról, azonban a javítás még nem érkezett meg - legalább egy rövid sajtóközleményt kiadhattak volna, bár Jobs vállalatánál köztudottan nem divat beismerni a hibákat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.