Hirdetés

Saját okostelefont akar a Google



|

A Google azt próbálja eldönteni, gyártson-e saját készüléket.

Hirdetés

Nem is olyan régen röppentek fel az első pletykák, amelyek szerint a Google többé nem éri be azzal, hogy külsős gyártók segítségével közösen dobnak a piacra gyári Androiddal szerelt Nexus okostelefonokat. 

Hirdetés

A Google állítólag egy ideje már gondolkozik rajta, hogy saját maga tervezne processzorokat és egyéb chipeket az androidos készülékekhez. 

A The Information most még tovább ment, és azt mondja, hogy a Google-ön belül azon tanakodnak, megépítsék-e a saját okostelefonjukat, és a felvetést nagyon komolyan gondolják. 

Azt sajnos nem tudni, hogy a Google vezetősége mire jutott a kérdésben, és, hogy milyen határidőket szabott, ha vannak már egyáltalán. 

A Nexus készülékek nagyszerű fejlődése ellenére egyre több az olyan vélemény, hogy a Google-nek az Apple-t kellene követni, és a szoftver után a hardvert is teljes mértékben a kezébe venni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.