Hirdetés

Sajtóképeken az LG hajlított mobilja



|

Elméletileg a jövő hónapban mutatkozhat be a G Flex.

Hirdetés

Vasárnap talán legérdekesebb informatikával kapcsolatos hírével előállva az Engadget közölt három sajtóképet az LG „G Flex” névre keresztelt mobiljáról, amely a gyártó első hajlított okostelefonjának ígérkezik. A készülék elméletileg valamikor novemberben fog hivatalossá válni, specifikációk terén pedig egyelőre annyit pletykálnak róla, hogy 6 colos a megjelenítője.

Hirdetés


A múlt héten hivatalossá vált – 5,7 colos megjelenítőjű – Samsung Galaxy Roundhoz képest feltűnő különbség, hogy az LG telefonja az alja és teteje közt ívelt, míg az ősi rivális vállalat inkább a két hosszabb oldala mentén hajlította be a saját konstrukcióját.


Kezelhetőség szempontjából elméletileg mindkét elképzelésnek megvan a maga előnye, ám a Samsung verziója kényelmesebbnek tűnik a mobiljukat rendszeresen zsebre vágók számára. Ez alól kivételt csak a farmer hátsó zsebe képezhet, ám ott kényelmi, biztonsági és balesetvédelmi megfontolásokból nem érdemes méregdrága telefont tárolni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.