Samsung: az összes Wave-re jön a bada 2.0



|

Ettől függetlenül egyes modellek szoftverében letiltathatnak majd pár funkciót az illetékesek.

A Samsung még augusztus végén jelentette be, hogy az eredeti tervhez képest több hónapos csúszással, de végre elkészült a bada 2.0-ás verziója. Az operációs rendszer számos fontos újítással bővült, mind közül a legjelentősebb egyértelműen a párhuzamos programfuttatás támogatása.

 

Samsung Wave 3
Samsung Wave 3

Samsung Wave 3


Pár napra rá a gyártó lerántotta a leplet az első gyárilag ezzel szerelt okostelefonjairól is, amelyek Európában a jelenlegi információk szerint az utolsó negyedévben kerülnek majd piacra. A jelenleg már badás mobillal rendelkező ügyfelekben természetesen jogosan merült fel a kérdés, hogy a Samsung kiadja-e majd a telefonjukra az új operációs rendszert, és ha igen, akkor mikor várható a frissítés.


A koreaiak most megerősítették, hogy a Vén Kontinensen a fentebb említett készülékek megjelenésével párhuzamosan kell számítani a nagyobbacska foltozás eljövetelére, amely ráadásul az összes eddig megjelent badás eszközre telepíthető lesz. A különféle modellekhez érkező patchek közt annyi lesz a különbség, hogy az olcsóbb eszközök szoftverében a programozók letilthatnak majd bizonyos funkciókat, hogy kevesebb memória, vagy lassabb processzor esetén is jól fusson rajtuk a bada 2.0.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.