Hirdetés

Samsung D600: iF Termék Design-díj



|

Hirdetés

A Samsung 2002 óta egyedülálló módon 54 iF Termék Design Díjat kapott, többet mint bármely más nagyvállalat. Az iF Termék Design Díjat olyan termékeknek ítélik oda, melyeket nemrég vezettek be vagy kevesebb, mint 3 éve vannak a piacon. Az értékeléshez a következő szempontoknak kell megfelelni: magas minőségű anyagok használata, egyedülálló fejlesztés, környezetbarát, funkcióját teljes körűen betöltse, felhasználóbarát, esztétikus, biztonságos, továbbá tartóssága is győzze meg használóját.
SGH-D600 mobiltelefon A D-600-as túlszárnyalta elődjét a D-500-ast is. A fekete és metálszürke külső lenyűgőző hatást kelt mindenkiben. A készülék a 2006-os Torinói Téli Olimpia hivatalos telefonja volt.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.