Hirdetés

Samsung E2370: lepipálja még a Xeniumokat is



|

Akár 2 hónapot is kibírhat töltés nélkül a koreaiak új mobilja.

Hirdetés

Igen érdekes készülékkel rukkolt elő a Samsung az xCover E2370 személyében: állításuk szerint a telefon bivalyerős, 2000 milliamperes akkumulátora akár 67 napnyi (bő 2 hónapnyi) készenléti, és 22 órányi beszélgetési időt tesz lehetővé. Ezzel alaposan rálicitál még a Philips Xenium X650-re is, amely ugyanezen paraméterei 1 hónap és 8 óra.

 

 


Funkcionalitás tekintetében az E2370 csak a legfontosabbakat tudja, főbb extrái közt megemlítendő a mobilfény, továbbá a por- és cseppállóság. Az 1,77 colos kijelzője 128×160 pixel felbontású, és 256 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, a fixfókuszos kamerája pedig 0,3 megapixeles. Kizárólag kétsávos GSM/GPRS/EDGE-hálózatokon működik, de természetesen Bluetooth 2.1-el azért felszerelték, és microUSB-port is van.


Összesen 5 megabájtra rúg a szabadon felhasználható háttértár kapacitása, amely legfeljebb 2 GB-os microSD-vel bővíthető. Erre kizárólag azért lehet szükség, mert a mobil képes rögzíteni a rádióadásokat, továbbá megbirkózik az MP3/eAAC+ formátumú dalokkal is. A Samsung xCover E2370 Svédországban fog debütálni a jövő hónapban, az ára 750 korona (nagyjából 23 ezer forint) lesz - az esetleges hazai forgalmazásáról még nem kaptunk hírt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.