Hirdetés

Samsung: fejlődik a Galaxy S8 kamerája



|

Menő dizájnt és továbbfejlesztett mesterséges intelligenciát is ígér a Samsung.

Hirdetés

Bár a Samsung szeretné egészen a bemutatóig titokban tartani a Galaxy S8 részleteit, valószínűleg ez a mai digitális társadalom és pletykaáradatok mellett lehetetlen lesz. Most mindenesetre maga Lee Kyeong-tae, a Samsung mobilos alelnöke árulkodott egy kicsit. 

Hirdetés

Egy elemzőknek szóló konferencián kiderült ugyanis, hogy a Samsung ígérete szerint a Galaxy S8 menő dizájnnal, továbbfejlesztett kamerával és javított mesterséges intelligenciával újít majd. 

Ez utóbbi minden bizonnyal a Viv Labs felvásárlásának köszönhető - a Siri társalapítói -, ugyanakkor hivatalosan nem reagáltak arra, hogy a Viv Labs technológiája lesz-e a Galaxy S8-ban. 

Újfent kitértek arra, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy a Galaxy Note 7 túlmelegedési problémái ne érintsék a Galaxy S8-at. Ezért a hatóságokkal és független szakemberekkel dolgoznak, a kiterjedt vizsgálatok a hardvert, a szoftver és a gyártást is érintik. Ez időbe telik, de amint megvannak az eredmények, mindenkivel megosztják azokat. 

A Samsung azt is elárulta, hogy a Galaxy S7 hamarosan a valaha volt legsikeresebb és legjobban fogyó készüléke lesz a gyártónak, amely iránt továbbra is hatalmas a kereslet. A Galaxy S7 sorozat viszi majd előre a Samsungot egészen a Galaxy S8 megjelenéséig, és a jelek szerint sikerrel - még úgy is, hogy a rivális iPhone 7 és Pixel sorozatok jóval újabbak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.