Hirdetés

Samsung i300 - 3GB-os merevlemezzel és 1,3 magepixeles kamerával



|

Hirdetés

A Samsung új készülékének elődje az a modell, amelyet a gyártó 2004-ben mutatott be, és amely egy 1.5 GB tárolási képességű merevlemezt rejtett magában. A telefonban található Samsung „Plug & Play Files-to-go” technológia lehetővé teszi, hogy telefonunk egy hordozható merevlemez-meghajtó feladatait is ellássa. A telefon egyszerűen összekapcsolható a számítógéppel a fájlcsere érdekében. Bár egy ilyen készülék számos területen hasznosítható, az üzleti élettől kezdve egészen az iskoláig, a Samsung az új modellel mégis leginkább a zenerajongókat célozta meg. A készülék körülbelül 1000 zeneszám (MP3, AAC, WMA) tárolására képes, görgető-gombja pedig megkönnyíti a keresett szám megtalálását. Az SGH-i300 továbbá támogatja a 3D-hangzást, és sztereó hangszórókkal rendelkezik.
A telefonba mindezen felül még egy 1,3 megapixeles kamerát is beépítettek, és a modellt külső memóriakártya fogadására is alkalmassá tették. Az i300 262 ezer színű TFT kijelzője 240x320 pixeles felbontásra képes, így végre új kihívója lehet a Sharp GX30-nak.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.