Hirdetés

Samsung kijelzőt kapnak az új iPhone-ok



|

A hírek szerint a következő két iPhone szériához kizárólag a Samsung szállítja majd az OLED-paneleket.

Hirdetés

A pletykák alapján nagyon valószínű, hogy a jövő évi iPhone-nal az Apple nyugdíjazza a lapos IPS-kijelzőket, és átvált a két vagy a mind a négy oldalon lekerekített OLED-panelekre - legalábbis a prémium modellnél biztosan. 

Hirdetés

Azt egy ideje már tudjuk, hogy valószínűleg az OLED-kijelzők piacán első Samsung lesz az Apple egyik partnere. A BusinessKorea azonban úgy értesült, hogy végül exkluzív partner lesz a Samsung, méghozzá legalább két évig. 

Iparági források alapján 2018 végéig csak a Samsung szállít majd OLED-panelt az Apple iPhone készülékeibe - a dél-koreai gyártó az egyetlen cég, amely elegendő mennyiséget tud ráadásul előállítani.

Szintén a Samsung Display mellett szól, hogy lassan egy évtizede szállít ilyen kijelzőket más okostelefonokba, a tapasztalatához pedig egyik riválisa sem ér fel. 

Piaci megfigyelők szerint ha a Samsung valóban exkluzív partner lesz, akkor 2017-ben a működési nyeresége 3,3 milliárd amerikai dollárra emelkedik - az Apple csak jövőre több mint 50 millió OLED-es iPhone-t adhat el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.