Hirdetés

Samsung Z560 - HSDPA telefon hazánkban is



|

Hirdetés

A Samsung Z560 97x51x16 milliméteres fizikuma egy vékony, de viszonylag széles készüléket takar, amelyhez 98 gramm súly párosul. A 240x320 pixeles TFT LCD kijelző 262 ezer szín megjelenítésére alkalmas, a külső kijelző 65 ezer árnyalatot tud produkálni. A telefonra 64 szólamú polifonikus csengőhangokat vagy MP3 dallamokat is használhatunk hívásjelzéshez. A készülék telefonkönyvében 1000 bejegyzést rögzíthetünk, akár fotóval is. A Samsung Z560 belső memóriája 30 MB, amelyet microSD kártyával bővíthetünk. Az adatkommunikációs lehetőségek között találjuk a GPRS-t, az USB-t, a HSDPA-t és az EDGE-et is. A 2 megapixeles kamerával 1600x1200 méretű fotókat alkothatunk, és videókat is rögzíthetünk. A készülék alkalmas videotelefonálásra.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.