Hirdetés

Samsung ZX20: bemutatkozott az első HSDPA-képes mobiltelefon



|

Hirdetés

A Samsung ZX20 képes a normál GSM (850/900/1800/1900 Mhz) hálózatokon is működni, tartalmaz EDGE és GPRS technológiát, megtalálható benne a normál 3G is, de az igazi újdonság a 3,5G-nek nevezett HSDPA képesség. A ZX20 továbbá rendelkezik egy 262 ezer színű TFT LCD kijelzővel (176x220 képpont felbontás), LED vakuval felszerelt 1,3 megapixeles kamerával, Bluetooth vezetéknélküli kapcsolattal és 50 MB belső memóriával, amely microSD kártyával bővíthető tovább. A telefon ára és megjelenése egyelőre ismeretlen.
A Samsung ZX10 típusú készülék annyiban különbözik a fentebb említett újdonságtól, hogy HSDPA támogatást nem tartalmaz A 3G elméletileg 384 Kbit/sec letöltési sebessége mellett a HSDPA-val kapcsolatban hallottunk már 3, 6, 7 és 14,4 Mbit/sec-es adatról is. A hírek szerint az idei évben egyes európai országokban már elérhető lesz a kereskedelmi szintű szolgáltatás is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.