Hirdetés

Soha nem lesz Xperia Z6



|

Az Xperia X széria lecseréli az Xperia Z sorozatot.

Hirdetés

A Sony az MWC alkalmából egy teljesen új okostelefon-sorozatot mutatott be. Az Xperia X családot egyelőre az Xperia XA, az Xperia X és az Xperia X Performance teszik ki. 

Hirdetés

A gyártó ezzel több meglepetést is okozott. Egyik oldalról nem lehetett érteni, miért van egy középkategóriás okostelefonban csúcskamera és Snapdragon 820-as processzor. Másfelől sokan hiányolták az Xperia Z6-ot a kiállításról. 

Az igazság az, hogy Xperia Z6 soha nem lesz. A Sony Mobile Germany a Facebookon erősítette meg a rajongóknak mindezt, és elárulta, hogy az X széria váltja fel a Z-t. 

Az Xperia Z6 tehát nem létezik, a Sony zászlóshajója idén az Xperia X Performance - ami sajnos júniusig meg sem jelenik. Bár külsőre a Z5-höz képest nem sokat változott, a hátlapja már fémből van, nem üvegből. 

A csupán 5 hüvelykes Xperia X Performance egyik nagy erőssége a kamera lehet, azonban remek kérdés, hogy mire megy majd a Samsung megoldásával szemben

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.