Hirdetés

Sokáig bírja és olcsó az LG X power2



|

Nagy kijelző, hatalmas akkumulátor, kedvező árcédula - mi kell még?

Hirdetés

Hamarosan itt az LG új, G6-os zászlóshajója, azonban értelemszerűen mással is készül az MWC-re a dél-koreai gyártó. Például egy takarékos árazású, de remek üzemidejű okostelefonnal. 

Hirdetés

Ez lett az LG X power2, amely 5,5 hüvelykes kijelzőt kapott. Ez alatt egy 4500 mAh-s akkumulátor lapul, ami az ígéretek szerint egy egész hétvégét kihúz. Szünet nélküli használatban 14 órányi navigációra is alkalmas a készülék, vagy 15 órányi videolejátszásra, 18 órányi böngészésre. 

Az eszköz támogatja a gyorstöltést, így a teljes feltöltés nagyjából 2 órát vesz igénybe. Egy óra alatt az akkut a felére tölti az adapter. Ez kifejezetten jó érték, figyelembe véve a szokásosnál nagyobb kapacitást. 

Sajnos a kijelző csak 1280 x 720-as felbontást kapott, a nyolcmagos, 1,5 GHz-es processzor nevét pedig nem adták meg. A RAM mennyisége 1,5 vagy 2 GB lehet, a tárhelyé 16 GB. Van azonban microSD-slot, 13 és 5 megapixeles kamera, illetve Android Nougat. A pontos vételára még nem ismert, de a specifikációkból látszik, hogy a belépőkategóriában próbálkozik a készülékkel az LG. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.