Hirdetés

Sony: nem érdeklődünk az Android Wear iránt



|

Úgy tűnik nem csak a Samsung marad ki a Google okosórás bulijából.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt a Google formálisan is leleplezte a mobilos operációs rendszerének kifejezetten hordható eszközökre szánt változatát, az Android Wear platform az LG és Motorola első okosóráin fog elérhetővé válni a fogyasztók számára.
 

Hirdetés


Az egységes okosórás platform ettől függetlenül talán egy kicsit megkésett, ugyanis a Samsung az Android helyett már a saját Tizen rendszerét használja az áprilisban piacra kerülő Gear termékein, ráadásul a CNET beszámolója alapján a Sony-t sem hozta lázba a Google ajánlata.


Ravi Nookala, a Sony Mobile egyesült államokbeli leánycégének vezetője szerint a vállalat marad a saját fejlesztésű szoftveres platformjánál, hiszen a külön alkalmazásbolttal is rendelkező – egyébként Androidra épülő – operációs rendszerük fejlesztésébe az utóbbi években rengeteg időt és munkát öltek, momentán nem látják értelmét a váltásnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.