Hirdetés

Szebb megjelenítést ígér az új Opera Mini



|

Vissza lehet venni az adattömörítés mértékéből.

Hirdetés

Tapasztalataink alapján relatíve kevesen használják Androidon az Opera Mini böngészőt. Noha a riválisokhoz képest rengeteg adatforgalmat lehet megspórolni vele, ám a nagy tömörítgetés közepette eddig elég sok weblap formázását tönkretette a böngésző. Az sem volt ritka, hogy az adattömörítés funkcionálisan tette használhatatlanná a webhelyeket.

Hirdetés


Az Opera Software ma frissítette a böngészőt, a vállalat szerint mostantól vége a weblapok tönkretételének. A felhasználók immáron kétféle tömörítési mód közül választhatnak: az újonnan bevezetett "Kiváló" esetében némi adatmegtakarítás ellenére tökéletesen kell működnie az összes weblapnak, míg az "Extrém" opció a maximális adatmegtakarítást tartja szem előtt.


A fenti újdonságon felül a norvég vállalat munkatársai reszeltek még pár dolgon az androidos böngészőben, például könnyebb lett váltogatni a megnyitott böngészőfülek közt, a könyvjelzők és mentett lapok fixen a gyorstárcsázó felé kerültek.


(Forrás: PCWorld)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.