Hirdetés

Szeptember 18-tól már vehetsz iPhone 6S-t



|

Német szolgáltatók is megerősítették a boltokba kerülés dátumát.

Hirdetés

Lassan már nem lesz a folyamatban semmi meglepetés, ugyanis az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus megint menetrend szerint, egy héttel az előrendelések után, szeptember 18-tól lesz kapható. 

Hirdetés

A szokásos módon az Apple szeptember 9-én mutatja be az új okostelefonjait, amelyek a következő péntektől előrendelhetőek, egy hét múlva pedig megvásárolhatóak. 

Minderről voltak már korábban is szivárgások, most pedig a három nagy németországi szolgáltatóból kettőnél is kiderült, hogy pontosan 18-án készülnek a startra.

Mivel Németországban és Amerikában egyszerre jelenik meg a két készülék, ezért gyakorlatilag biztosra mehetünk. 

Az iPhone 6S legnagyobb újítása a Force Touch kijelző lesz, de egy izmos A9-es processzort és egy 12 megapixeles kamerát is kap végre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.