Hirdetés

Szeptember 6-án jön az LG V20



|

Már Nougat operációs rendszert futtat majd az 5,7 hüvelykes csúcsmodell.

Hirdetés

Az LG hivatalosan is elárulta, hogy jön az LG V20, méghozzá szeptember 6-án - San Franciscóban mutatkozik be. 

Hirdetés

Sok pletykát hallottunk már a tavalyi V10 utódjáról, de konkrétumokat még nem. Az LG a V20-szal szeretné elérni, hogy a márka felé forduljanak a felhasználók, illetve, hogy az IFA kiállítás alkalmából is kapjon némi extra figyelmet. 

Az már biztos, hogy az LG V20 egyike lesz az első okostelefonoknak, amelyek már az Android Nougat verzióját kínálják gyárilag. 

Most 5,7 hüvelykes kijelzőről beszélnek, 2560 x 1440-es felbontással, 32 és 64 GB-os tárhellyel, valamint Snapdragon 820-as processzorral. Adott az Adreno 530-as GPU, a 4 GB RAM és a 4000 mAh-s akku, a hátlaphoz 21 megapixeles kamerát említenek. 

Bár korábban nem volt szó dupla előlapi kameráról és másodlagos előlapi kijelzőről, a legújabb pletykák szerint mindkettőt megtartja az LG. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.