Hirdetés

Szerdán jön az új Android



|

Ezzel együtt természetesen a Google következő okostelefonja is bemutatkozik majd.

Hirdetés

Nagyjából egyhetes halasztás után jövő szerdán (október 19-én) a Google-Samsung duó Hong Kongban le fogja rántani a leplet az Android Ice Cream Sandwich operációs rendszerről, és persze a jelenleg Nexus Prime neven ismert, következő Google-mobilról.


Az eredetileg október 11-ére tervezett sajtóeseményt a két vállalat közös megegyezéssel mondta le, a hivatalos tájékoztatás szerint Steve Jobs halála miatt. Az érdekes magyarázatot Eldar Murtazin röviddel később cáfolta, állítása szerint a Google-nek csiszolnia kellett még az Ice Cream Sandwich-en, hogy az ne válhasson szabadalmi perek áldozatává.


Kapcsolódó érdekesség, hogy csütörtökön megérkezett a keresőcég főhadiszállása elé a fagylaltos szendvics figura, így már hét édesség található a Googleplex bejárata közelében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.