Hirdetés

Szeretnél egyszerre négy kütyüt gyorstölteni?



|

Korrekt áron adja a 4800 mAh-es fali töltőjét az Arctic.

Hirdetés

Sokaknál lassan már otthon is gondot okoz a rengeteg kütyü akkujának töltése, a nyaralás során pedig különösen bosszantóvá válhatnak a gyorsan lemerülő, de lassan tölthető mobileszközök. A hazánkban főként számítógépes hűtési megoldásairól ismert Arctic szerencsére szívesen áll a tisztelt publikum rendelkezésére.

Hirdetés


A vállalat által most bejelentett Smart Charger 4800 fali töltővel egyszerre akár négy eszköz is tölthető, az alján négy darab USB kimenet található. Portonként maximum 2900, összesen pedig 4800 milliampert képes leadni, amelynek köszönhetően gyorsan tölthetők vele a mobilok, táblagépek, kamerák és egyéb kütyük.


Örvendetes hír, hogy a 2 év garanciával piacra kerülő, 86 százalékos hatékonysággal működő Arctic Smart Charger 4800 listaára 18 euró, azaz olyan 5600 forint. További specifikációkat a gyártó weboldalán találhatnak az érdeklődők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.