Hirdetés

Szinte keret nélküli lehet a Galaxy S8 kijelzője



|

Az előlap több mint 90 százalékát boríthatja OLED-kijelző a jövő évi Samsung csúcskészüléken.

Hirdetés

A Samsung a Galaxy S8-cal szeretné visszanyerni a felhasználói bizalmát, így nem meglepő, hogy a pletykák is egyre élénkebbek a készülékről. 

Hirdetés

Park Won-sang, a Samsung Display egyik kutatója szerint a gyártó mindent bevet annak érdekében, hogy a kijelzővel elkápráztassa a közönséget. Az Information Displayen azt is elárulta, hogy a jövő évben kiadnak egy olyan képernyőt, amelynek az aránya az előlaphoz mérten több mint 90 százalékos lesz

Ez körülbelül 20 százalékos előnyt jelent a jelenlegi Galaxy S7 és Galaxy S7 edge készülékekkel szemben, amelyeknél ez a szám 72 és 76 százalék. 

Minden bizonnyal a képernyő alatt és fölött próbálják meg csökkenteni az "üres" helyet, közel keret nélküli kijelzőt megcélozva. 

Ez a célkitűzés arra kényszeríti majd a gyártókat, hogy gyakorlatilag minden egyes szenzort a kijelzőbe építsenek be. Természetesen az ujjlenyomat-olvasó is ebbe költözik, már a közeljövőben. 

A Samsung valószínűleg nem marad riválisok nélkül - elég csak a Xiaomi Mi MIX-re gondolni, 91,3 százalékos kijelzőaránnyal. Állítólag az Apple is hasonló okból tervez OLED panelekre váltani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.