Hirdetés

Szinte keretmentes a Xiaomi Mi MIX kijelzője



|

A kerámiaházas mobil előlapjának 91,3 százalékát tölti ki a kijelző.

Hirdetés

Az elmúlt évek talán legérdekesebb mobilját mutatta be a Xiaomi, a Mi MIX névre keresztelt készülék megjelenítője ugyanis az előlap felületének 91,3 százalékát tölti ki. A gyártó egyelőre koncepcióként emlegeti az okostelefont, de elvileg a nem túlságosan távoli jövőben piacra fog kerülni, méghozzá két változatban: a 4 GB memóriát és 128 GB beépített háttértárat tartalmazó modellért 515 dollárt, míg a 6 GB / 256 GB modellért 590 dollárt kérhet majd. Az olcsóbbik hátlapján nincs ujjlenyomat-olvasó, és nem világos, hogy miért spórolták le róla.


Hirdetés


A telefon 6,4 hüvelykes és 2040×1080 pixeles megjelenítője alapvetően 17:9 képarányú, ám az Android virtuális kezelőszerveivel az előtérben 16:9-re változik az alkalmazások által kihasználható terület. Az előlapi kamerája az előlap alsó részén kapott helyet, az ultrahangos távolságérzékelő a kijelzőn keresztül működik, míg telefonáláskor feltétlenül fontos hangszóró piezoelektromos típusú; nem kell hanghívás esetén fejtetőre állítani a mobilt. A Xiaomi Mi MIX további érdekessége, hogy a házának borítása teljes mértékben kerámiából készült, a kijelzőt pedig nem ragasztóval, hanem patentes módszerrel rögzítették a házba.



További ismert specifikációk: Qualcomm Snapdragon 821 lapkakészlet, 5 MP-es előlapi kamera, 16 megapixeles hátlapi kamera (4K videorögzítés, fáziskülönbséges autofókusz), dupla SIM, NFC, 4400 milliamperes akku, Qualcomm Quick Charge 3.0 gyorstöltési lehetőség.



(Forrás: GSMArena, Xiaomi)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.