Hirdetés

T-Mobile árlisták - kapható a Nokia 5300



|

Hirdetés

Letölthető friss árlista PDF formátumban A stílusos szétcsúsztatható formájú, akár ezerötszáz dalt magába záró Nokia 5300 XpressMusic zenetelefonnal minden eddiginél egyszerûbben, egyetlen készülékkel a mobilkommunikáció és a mobilzene legjavát kaphatjuk meg. A bemutatóval a Nokia a zenét a középpontba helyezõ termékeinek sorát bõvítette, így a felhasználók elõtt páratlan választási lehetõség nyílik meg. A bemutatkozó új termékek heteken belül megjelennek az egyes piacokon. A Nokia 5300 XpressMusic egy 2 GB-os microSD-kártyán akár száz CD-nyi lemezt (mintegy 1500 számot) képes tárolni. A külön zenegomboknak köszönhetõen a felhasználók egyszerûen vezérelhetik a zenéket, miközben a többi funkciót, például a szöveges üzenetküldést, a böngészést, vagy a kamerát is használhatják. A még ennél is jobb hangulathoz kedvenc 3,5 mm-es bemenettel rendelkezõ fejhallgatójukat vagy hangfalaikat a készülék dobozában található adapter segítségével szintén egyszerûen csatlakoztathatják a Nokia 5300 XpressMusic-hoz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.