Hirdetés

Találd ki, hogy mivel debütál az Android Pay



|

Októberre várható az a készülék, ami az Android Payt is magával hozza - vajon melyik az?

Hirdetés

Egyre izgatottabbak az emberek az LG 2015-ös Nexus 5 készüléke miatt, amelybe állítólag ujjlenyomat-olvasó is kerül. A Business Korea viszont úgy tudja, hogy a Google a készüléket fel akarja használni az Android Pay népszerűsítésére is. 

Hirdetés

A Google Wallet utódjaként érkező Android Pay kicsit késve érkezik az Apple Payhez képest, és bár komoly lemaradásban nincs, mindenképp hátrány, hogy másodikként lép a piacra. 

Az eredeti Nexus 5-öt egyébként szintén az LG gyártotta, és mindenki nagyon szerette - emiatt pedig meglehetősen nagy várakozások övezik az idei modelljüket. 

 

 

A jelentések szerint a Google azért választotta az LG-t az új Nexushoz, mert a gyártó nagyon képben van az észak-amerikai és az európai piacokon. Úgy hallani, hogy a Nexus 5 alapja nem az LG G4 lesz, hanem egy teljesen új dizájnnal lepnek meg minket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.