Hirdetés

Telefon robbant Kecskeméten



|

Felrobbant egy Nokia E60-as telefon akkumulátora szombat hajnalban.

Hirdetés

A készülék tulajdonosa napi rutinját követve, lefekvés előtt kikapcsolta telefonkészülékét, majd hozzácsatlakoztatta a töltőhöz és lefeküdt aludni. Hajnali négy óra körül hangos robbanásra ébredt. A tulajdonos feje mellett elhelyezett telefonból - vélhetően az akkumulátor túlhevült a töltés folyamán - kirobbant az akkumulátor, ami a szemközti falhoz csapódott, majd onnan leesve beleolvadt a szőnyegbe.

 

nokiae60.jpg

 

A telefon tulajdonosa elmondta, hogy a készülékkel még sosem volt semmi problémája, így szervízben sem volt. A telefon minden tartozéka eredeti és mivel 2006 tavaszán vásárolta, ezért még a két éves garancia sem járt le. A tulaj természetesen felhívta a Nokia ügyfélszolgálatát, azonban hétvégén nincs ügyfélszolgálat, ezért legkorábban hétfőn várhatóak újabb fejlemények az ügyben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.