Hirdetés

Telenor Hipernet már a Dunántúlon is



|

Figyelemreméltó sebességgel fejleszti hálózatát a szolgáltató.

Hirdetés

Ugyan legutóbbi személyes élményeink alapján a Telenor Hipernet névre keresztelt, hivatalosan akár 42 megabit/s letöltési sebességet nyújtó HSPA+ szolgáltatása jelenleg a gyakorlatban közel sem képes biztosítani a reklámozott sávszélességet, ám a rivális szolgáltatásokhoz képest mégis komoly előrelépésnek tekinthető.

 

 


A szolgáltató tegnap délután közölte, hogy Budapest után elméletileg már a Dunántúl minden olyan szegletében elérhető a Hipernet, ahol a cég eddig is nyújtott 3G-s mobilnetet. Az akció során a Telenor szakemberei 42 új bázisállomás üzembe helyezése mellett 415 meglévőt modernizáltak.


Érdekességként a Telenor szerint immáron számos apró dunántúli településen a cégük nyújtja a legnagyobb névleges letöltési sebességet ígérő internetet, a Mosonmagyaróvár melletti Kimlén pedig konkrétan is gyorsabbak a vonalas konkurensüknél - ennek örömére ajándékoztak néhány Hipernet stickkel megtámogatott laptopot a helyi általános iskolának.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.