Hirdetés

Telenor: szolgáltatói számlázás az Android Marketen



|

Jövő év első negyedévében válik elérhetővé a szolgáltatás.

Hirdetés

Remek hírrel szolgált a Telenor hazai kirendeltsége, hiszen állításuk szerint 2012. első negyedévében anyavállalatuk Magyarországon, Thaiföldön, Malajziában, Svédországban és Dániában is elindítja a szolgáltatói számlázási lehetőséget az Android Marketen.

 

 


Mindez annyit tesz, hogy a Google rendszerével szerelt, és a Telenortól vásárolt mobilok tulajdonosainak hamarosan nem kell dombornyomott bankkártyával rendelkezniük a piactéren történő vásárláshoz, a kiválasztott tartalmak árait a szolgáltató igény esetén hozzáírhatja a havi számlához.


A fejlesztők számára külön jó hír, hogy az opció indulásával párhuzamosan a Market kezdőoldalán elérhető lesz a Telenor gyűjtemény is, amelyben az aktuálisan legjobbnak ítélt 50 alkalmazás kap majd helyet - a hazai fejlesztők valószínűleg előnyben lesznek ennek összeválogatásakor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.