Hirdetés

Teljes gőzzel elindult a Vodafone 3G!



|

Hirdetés

A Vodafone első, Magyarországon 2005. decemberében bevezetett 3G szolgáltatása a Vodafone Mobile Connect 3G adatkártya volt. A június 8-tól Budapest teljes területén elérhető multimédiás szolgáltatások a Vodafone Magyarország stratégiájának megfelelően a lehető legjobb minőségű és legszélesebb körű mobilkommunikációs megoldásokat biztosítják a szolgáltató ügyfelei részére. A hálózatfejlesztés ütemezésének legfontosabb mozgatórugója a szolgáltatás magas színvonalának biztosítása volt, amely összhangban áll a Vodafone Csoport által támasztott szigorú minőségi követelményekkel.
Néhány a Magyarországon egyedülálló Vodafone 3G újdonságok közül: -Mintegy félmillió zeneszámból álló katalógusból tölthetők le közel CD minőségben teljes zeneszámok, ezzel a Vodafone az ország legnagyobb mobil-zeneáruházát nyitja meg. Ráadásul a zeneszámok letöltéséhez és lejátszásához nincs szükség egyedi programok külön letöltésére. - A Vodafone elindítja Mobil TV szolgáltatását, mely számos különleges, kifejezetten mobil készülékre készített programot tartalmaz. Kínálatában több exkluzív, mobilon csak a Vodafone ügyfelei számára elérhető csatorna is megjelenik.
- A június 8-i indulástól a Vodafone kedvező percdíjú hazai videotelefonálást, illetve folyamatosan bővülő videotelefon-roaming lehetőséget kínál ügyfeleinek. - A Vodafone napokon belül megkezdi a Magyarországon egyedülálló Multimédiás tarifacsomagok értékesítését, amelyek egyesítik a hagyományos tarifák és a multimédiás csomagok előnyeit. - Az elkövetkező hetekben a Vodafone összesen 11 3G mobiltelefon forgalmazását kezdi meg, melyek közül 7 exkluzív készüléktípust kizárólag a Vodafone Magyarország ügyfelei vásárolhatnak majd meg.
- A Vodafone harmadik generációs hálózata mind a hordozható, mind pedig asztali számítógépek esetén kiváló adatátviteli sebességet, illetve átlátható és kedvező árazású internet csomagokat nyújt előfizetői számára. A Vodafone minden általa forgalmazott 3G készülékhez adatkábelt is biztosít, amelynek segítségével a készüléket modemként használva az előfizető számítógépe vezetékes előfizetés nélkül csatlakoztatható az internetre. A Vodafone Csoport a világ legnagyobb mobil hálózatát üzemelteti. A Vodafone 15 országban sikeresen indította el és üzemelteti 3G hálózatát, több mint 10 millió előfizető számára biztosítja 3G szolgáltatásait és alkalmazásait.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.