Hirdetés

Tényleg jön a fehér iPhone 4



|

Paul Schiller a Twitteren erősítette meg a készülék érkezését.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben egyre több pletyka lát napvilágot a várhatón nyár elején bemutatásra kerülő következő generációs iPhone-ról, ám az almás cégnek van még egy adóssága: a jelenlegi modellből a korábbi ígéretek ellenére egyelőre nem kapható fehér borítású változat.

 

Apple iPhone 4
Apple iPhone 4

 


A modell csúszásának pontos oka ismeretlen, ám régebben már egy tájékoztató lábjegyzetében közölte a cég, hogy tavasszal azért piacra fog kerülni. Ezt most Paul Schiller, az Apple igazgatótanácsának egyik legősibb tagja is megerősítette a Twitteren, a különféle híresztelések alapján talán április első felében landolhat a boltok polcain a telefon.


Az alkalmat megragadva gyorsan összegeznénk az iPhone 5-ös pletykákat is: egyesek szerint az iPad 2-ben bemutatkozott kétmagos Apple A5 központi egység fog ketyegni a konstrukcióban, az alapvető kinézete nem fog változni a jelenlegi modelléhez képest, ám a kijelzőjének átlója nagyobb lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.