Hirdetés

Több frissítés is érkezik jövőre a WP7-hez



|

További pletykák szerint 2012 végén jöhet a rendszer utódja.

Hirdetés

Régóta nem titok, hogy a Microsoft jövő év elején fogja kiadni a Windows Phone 7-hez az első komolyabb frissítést, amely legnagyobb újdonsága a másolás/beillesztés funkció lesz. Bennfentes források szerint februárban érkezik majd egy második javítás is, amely újításaiból főként a fejlesztők fognak profitálni, hiszen az többek közt elérhetővé tesz majd számunkra néhány új API-t.

 

 


Egyes híresztelések alapján mindez csak a kezdet: valamikor jövő ősszel jöhet egy akár szervizcsomagnak is nevezhető frissítés, amely jelenleg „Mango" munkanévre hallgat. Úgy tudjuk, hogy ez Silverlight-beépülőt hoz majd a webböngészőbe, ráadásul a különféle HTML5-ös objektumok támogatása is nagyban javulni fog.

 


Végül megemlítenénk még az „Apollo" projektet is: ez elvileg 2012 végére fog elkészülni, és valójában a Windows Phone 8-at takarja. Kicsit furcsa, hiszen a jelenlegi verzió is nagyon fiatal még, ám a pletykák szerint magáról a Windows 8-ről is lehullhat a lepel jövő év elején, így végső soron nem lenne meglepő, ha a kettő termék debütálását összeigazítanák.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.