Hirdetés

Több mint 10 iPhone 8 prototípus létezik



|

Állítólag ezek között hajlított OLED kijelzővel rendelkező modell is van.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben sok pletykát hallottunk már az iPhone 8 hajlított OLED kijelzőjéről, és a The Wall Street Journal jelentése szerint jó eséllyel valóban ilyen iPhone-t láthatunk meg 2017-ben. 

Hirdetés

Az Apple állítólag a lapos OLED kijelzők gyártásának a fokozását kérte a partnereitől, és olyan prototípusokat, amelyeknek jobb a felbontása a Samsung megoldásaitól. A hajlított OLED panelek egy részét azonban a Samsung Display adja majd. 

A jelentés szerint az Apple jelenleg több mint 10 prototípust tesztel, és az egyik lekerekített, hajlított szélű képernyővel rendelkezik. 

Amennyiben ez az újítás már jövőre megérkezik, akkor minden bizonnyal tovább emelkedik az iPhone 8 ára, elvégre az effajta panel többe kerül, mint a lapos IPS LCD. 

A jelentés nem említette az új modell nevét, de várhatóan túl sok módosítást eszközöl az Apple ahhoz, hogy az iPhone 7S következzen. Egyelőre mindenki az iPhone 8-ra számít. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.