Hirdetés

Többfunkciós Kodak nyomtató mobiltámogatással



|

A Kodak 6150-es nyomtatója szkennel, faxol, fénymásol, és mobiltelefonról nyomtat.

Hirdetés

A Kodak legújabb, ESP Office 6150 AiO nyomtatója széles körű szolgáltatást nyújt: egy négy az egyben készülékről van szó. Nem csak nyomtatásra alkalmas az eszköz, hanem képes szkennelni, faxolni és másolatokat is készít.

 

A többfunkciós készülék a legújabb szabványt támogató Wi-Fi-vezérlővel és Bluetooth-rádióval is fel van szerelve. A gyártó ígérete szerint a könnyen használható vezérlőpanel egyszerű beállításokat tesz lehetővé - azonban nem csak fizikai gombokkal irányítható a többfunkciós eszköz.

 

A Wi-Fi és Bluetooth nyomán okostelefonokról is vezérelhető a multifunkciós Kodak: a mindenes 6150-et egészen pontosan BlackBerry és Apple készülékekről lehet irányítani, és kedvünk szerint nyomtatni a kiválasztott anyagokat. Az Apple App Store-ban már elérhető a Kodak Pic Flick App, amellyel iPadről, iPhone-ról, iPod Touch-ról is irányíthatjuk a 230 dollárért megvásárolható 6150-est.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.