Hirdetés

Törölte az Emblaze a rendhagyó okostelefonját



|

Reméljük, hogy az Intuition kezelőfelületet ettől függetlenül sikerre viszi valamelyik gyártó.

Hirdetés

A mobilos operációs rendszerek piacára betörni egy kis vállalatnak nem egyszerű dolog, és most már az egyedi, és formabontó elképzelések sem jelentenek garanciát a sikerre. Az Emblaze nevű vállalat is ilyen cipőben jár: a CES-en, és a Mobile World Congressen is demózták a LiMO-alapú operációs rendszerüket, és a hozzá fejlesztett mobilt - rendkívül ígéretesnek tűnt minkettő.

 


Valójában nem maga a hardver, vagy a Linux-kernelen alapuló OS az igazán érdekes, hanem az utóbbira fejlesztett, Intuition névre hallgató kezelőfelület. Ez megjelenésében szakít a listás, vagy rácsos megjelenítéssel, és egy egészen érdekes, balról jobbra nyíló menüs koncepciót valósít meg - érdemes megnézni a videót.


A First Else piacra dobását most nyárra tervezték, azonban nem sikerült egyetlen lehetséges partnerrel sem megfelelő üzletet kötniük, egyszerűen nem tudják legyártatni a mobilt. Így a vezetőség úgy döntött, hogy a hardveres fejlesztéseket teljesen leállítják, és az Intuition-felület licencelésével próbálnak meg túlélni - egyelőre elég szomorú az ügy.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.